GLUMICA

Nedi Arnerić ovo nije prvi put da digne ruku na sebe: Komšija koji ju je tada spasio otkrio šta mu je izgovorila

Prije dvije godine ona je pala s limenog krova

Glumici se ljekari bore za život. Telegraf.rs

Telegraf.rs

28.2.2019

Neda Arnerić pronađena je sinoć u svom stanu u potpuno besvjesnom stanju i momentalno je prebačena u bolnicu. Nju je pronašao brat kojem je bilo sumnjivo što se ne javlja na telefon.

Neda je popila nedozvoljenu i vrlo lako smrtonosnu kombinaciju alkohola i tableta, a sada se nalazi u teškom stanju i ljekari se bore za njen život, prenose srbijanski mediji.

Međutim, Nedi ovo nije prva situacija u kojoj se bori da preživi. Prije dvije godine glumica je pala s limenog krova i imala je teške povrede. I tada se špekuliralo da je glumica željela nauditi sebi.

Tada su joj u pomoć pritrčale komšije, a jedan od njih je i ispričao detalje te nezgode. 

On je ispričao kako je u pola noći čuo jeziv prasak i krik, a potom izašao na terasu. Vidio je tijelo i uzeo dasku za peglanje kako bi je izvukao. 

- Zapravo, mladić koji je pušio na terasi ugledao je tijelo i rekao mi. Izašli smo obojica i vidjeli šta se desilo. Uzeli smo dasku za peglanje i počeli je izvlačiti. Rekla je samo: "Izvinite, pustite me" - ispričao je tada komšija za Telegraf.

Na pitanje je li i njen suprug pomogao u njenom spašavanju, kaže da nije, već je samo rekao da je pustimo jer će uskoro doći Hitna pomoć.

- Nije imala krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svjesna. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć - ispričao tada je A. N. za Telegraf.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.