GLUMAČKE ZAMKE

Porodica Fazlinović ipak se nije preselila u Sloveniju

Emir Hadžihafizbegović, Jasna Žalica i Kasumović zajedno na putovanju

Kasumović, Hadžihafizbegović i Žalica: Fotografija snimljena u Ljubljani. Instagram

Piše: E. BAKIĆ

2.3.2019


Mnogi su nakon objavljene fotografije Moamera Kasumovića na Instagram profilu pomislili da se popularna porodica Fazlinović, koja godinama osvaja publiku ispred malih ekrana u seriji „Lud, zbunjen, normalan“,  iz Sarajeva preselila u Sloveniju, to se ipak nije desilo.

Na fotografiji koju je popularni glumac podijelio su Emir Hadžihafizbegović, Jasna Žalica i on, a, kako „Dnevni avaz“ ekskluzivno saznaje, slika nije snimljena na setu novih epizoda LZN, nego je riječ o novom  igranom filmu u slovenačkoj produkciji.

 Komentar kolege

Fantastičnom trojcu komentar je prvi uputio kolega Miraj Grbić. Nakon toga uslijedila su i pitanja fanova, a uglavnom su se interesirali snima li se LZN u Ljubljani, i hoće li imati priliku nove epizode gledati u ovoj zemlji.

Kako naš izvor otkriva, glumačka ekipa se uputila u Ljubljanu kako bi s rediteljem Goranom Vojnovićem dogovorila detalje novog ostvarenja.

- Ne znam tačno  kako se film zove, ali koliko  sam upoznat s detaljima njih troje u novom Goranovom ostvarenju će glumiti porodicu -  mamu, tatu, i sina. Moamer ima veću ulogu, dok su Emir i Jasna  manje uloge, ustvari sporedne – pojašnjava naš izvor.

 Radni naziv

Naziv ostvarenja još nije poznat, ali prema riječima izvora bliskom glumcima u pitanju je jako zanimljiva i aktuelna priča.

- U svakom slučaju u Ljubljanu su otišli zbog priprema za film, a snimanje bi trebalo početi tokom narednog mjeseca – zaključio je naš izvor.

 Inače, Vojnović je reditelj koji ima jako dobre i prisne veze sa Sarajevom, a među bh. umjetnicima ima veliki broj prijatelja.

 Hrasnica naredna lokacija

Hadžihafizbegović, Kasumović i Žalica već u petak, 1. marta, trebali bi se iz Ljubljane vratiti u Sarajevo.

- Nije u pitanju njihova dobra volja hoće li doći ili ne. U Hrasnici  je nastavljeno snimanje „Lud, zbunjen, normalan“, a bez njih ne može proći skoro nijedan dan – kaže naš izvor.  




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.