JET SET

Naomi Kembel opet promijenila frizuru i dokazala da je kraljica transformacija

Na partiju povodom Sedmice mode u Parizu

Naomi Kembel. Prinscreen

Avaz.ba

1.3.2019

Nakon što je godinama njegovala istu frizuru, Naomi Kembel (Naomi Campbell) je ove godine odlučila isprobavati nove trendove.

I dok je njena prepoznatljiva dugačka ravna kosa bila perika, Crna pantera nedavno je sve zadivila svojom prirodnom, kovrdžavom kosom koju je ponosno nosila neko vrijeme, a u svom posljednjem javnom izlasku ponovno je predstavila potpuno novi izgled.   

Manekenka se na partiju povodom Sedmice mode u Parizu pojavila s kratkim bobom sa šiškama i potvrdila da je ovo najpoželjnija frizura godine, u šta smo se uvjerili već na ovogodišnjoj dodjeli Oskara.  

Iako je i ovoga puta vjerovatno riječ o perici, jer sumnjamo da je moguće ovako popeglati neukrotive kovrdže manekenke, i ova joj frizura pristaje savršeno te je čak uspjela u drugi plan baciti njenu spektakularnu haljinu.  

Odabrala je zanimljivu plavu plisiranu haljinu s predimenzioniranim rukavima i prozirnim dodatkom od tila holandske dizajnerice Iris Van Herpen, poznate po ekstravagantnim kreacijama poput ove koju sigurno niko ne bi nosio ovako dobro kao Naomi. 


Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.