JET SET

Irina Šajk na početku veze s Bredlijem Kuperom: Treba mi vjeran muškarac

Manekenka i glumac postali par 2015. godine

Avaz.ba

3.3.2019

Irina Šajk - Avaz
Irina Šajk - Avaz
Irina Šajk - Avaz
Irina Šajk - Avaz
Irina Šajk - Avaz
+3

Irina Šajk (Shayk) i Bredli Kuper (Bradley Cooper) postali su par 2015. godine, nakon što je ona prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu s Kristijanom Ronaldom (Cristiano Ronaldo).

Irinu i Bredlija odmah su prozvali jednim od najljepših parova na svijetu, a Irina je ubrzo o vezi progovorila i javno, iako ne voli dijeliti detalje iz intimnog života sa svjetskom javnošću.

Manekenka je tad priznala da je presretna uz Bredlija i da se uz Kristijana Ronalda stalno osjećala nesigurno i mislila da je ružna.  

- Moj idealan muškarac onaj je koji je vjeran. Mora biti iskren i pravi gospodin koji se zna ponašati prema ženi. Ne vjerujem u one muškarce koji nas čine nesretnima jer su to dječaci, a ne pravi muškarci. Iako sam mislila da sam pronašla svog idealnog muškarca, ispalo je potpuno drukčije. Kada žena uz sebe ima krivog muškarca, osjeća se ružnom, a ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Dvoje ljudi u vezi trebali bi dijeliti iste vrijednosti i životne poglede te vjerovati u monogamiju - rekla je na početku veze s Kuperom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.