POŽRTVOVANOST

Marina Tucaković otkrila kako je JK pomagala svojoj majci tokom borbe s teškom bolešću

Jelena je zaslužna za to što je Divna do posljednjeg dana bila veoma aktivna, rekla je ona

Marina je navela da je Jelena uložila svu svoju energiju da bi pomogla majci. Telegraf.rs

Telegraf.rs

5.3.2019

Marina Tucaković ispričala je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić dali pravo bogatstvo za liječenje Divne Karleuše, koja je preminula u 61. godini, poslije borbe s opakom bolešću.

- Jelena i Duško su potrošili mnogo novca na Divnino liječenje. Imala je najbolje lijekove i terapije, ali ni to nije pomoglo. Jelena mi je hvalila Duška, sve vrijeme je bio uz njih. Vodili su je na liječenje u Njemačku, pa u Grčku i Švicarsku, a zatim u Tursku na najnovije imuno-terapije - rekla je Marina Tucaković za "Informer". 

Marina Tucaković je rekla kako je za Jelenu Karleušu ovo najveći udarac u životu.

- Ne smijem ni pitati Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu - ističe autorica najvećih srbijanskih hitova.

Marina je navela da je Jelena uložila svu svoju energiju da bi pomogla Divni.

- Jelena je zaslužna za to što je Divna do posljednjeg dana bila veoma aktivna. Tjerala ju je da izlazi, da šeta. Kad joj Divna kaže: "Nemam snage, moram u kolica", ona je bodrila: "Ma možeš ti to." Onda bi me pozvala i pitala me: "Kako to da mama nema snage?", a ja joj objasnim: "Pa i ja kad nemam snage, sjednem u kolica. To je normalno." Ma Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život - rekla je Marina Tucaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.