REAKCIJE

Kita Flinta supruga ostavila nekoliko mjeseci prije samoubistva?

Mnoštvo njegovih fanova izrazilo joj je saučešće u komentarima ispod objave

Pretpostavlja se da je zbog toga Flint ponovo pao u tešku depresiju. Instagram

Avaz.ba

5.3.2019

Supruga preminulog frontmena "The Prodigyja" Kita Flinta (Keith) Majumi Kai (Mayumi) za vrijeme njegovog samoubistva boravila je u svom rodnom Tokiju. 

Japanska DJ-ica oglasila se na Twitteru dan nakon njegovog samoubistva koje je šokiralo svijet. Majumi je na Twitteru samo podijelila vijest jednog japanskog portala o smrti Kita Flinta, a mnoštvo njegovih fanova izrazilo joj je saučešće u komentarima ispod objave.

"Daily Mirror" piše da postoje saznanja da su se Majumi i Kit razišli nekoliko mjeseci prije njegovog samoubistva. Pretpostavlja se da je zbog toga Flint ponovo pao u tešku depresiju. 

Navodno je Flint jednu njihovu zajedničku kuću stavio u oglas za prodaju prošli petak, ali je oglas sada nestao.


View this post on Instagram

2019年✨ 皆さまにとって最高に良い1年でありますように❕ 今年最初のDJは、 @atom_tokyo ♪ @djminoru.u さん プロデュースの元、早くも1年以上atomでDJしてきました。毎回が勉強になって、初心にカエル良い機会になってます✨感謝❕ 本年も引き続きよろしくお願い致します✨ 1/2(wed) Atom tokyo🎧 22:00 Start Atom Tokyo 1FフロアでDJするので遊びに来てください🎧 Atom Tokyo DJ's & @djkenmaki & DJ MAYUMI http://atom-tokyo.com/ 1F,Dr.Jeekahn’s Maruyamacho, Shibuya-ku, Tokyo, 150-0044, Japan #2019 #newyear #new #dj #femaledj #nightclub #hiphop #edm #rnb #trap #atomtokyo #shibuya #tokyo #japan

A post shared by ❤️Dj Mayumi👠 (@djmayumi) on

Kit i Majumi posljednjih su godina živjeli u ruralnom dijelu Eseksa, što je pjevaču godilo nakon godina borbe s ovisnošću i depresijom. Imali su devet pasa, a jedno vrijeme su čak vodili i pub. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.