SKANDAL

Iznervirala se na crvenom tepihu: Severinu u Beogradu izludjeli fotografi

PRINTSCREEN

Avaz.ba

5.3.2019

Pjevačica Severina Kojić pojavila se na premijeri filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" koja je poslije premijere u Zagrebu održana u Beogradu u sastavnom djelu Filmskog festivala Fest.

Međutim, Severina ima manju ulogu u ovom ostvarenju iz svijeta kinematografije, a na crvenom tepihu je napravila incident. U Holivudu je sasvim pristojno da predstavnici medija fotografiraju i rade intervjue s javnim ličnostima, ali Severina se ovog puta nije ponijela kao profesionalac.

Čim je stigla na crveni tepih, uslijedili su blicevi, a potom je otpočeo intervju za jednu televiziju, da bi pjevačica prekinula intervju. Njoj je zasmetalo to što je fotograf slika, te je zamolila da prestane. U tom momentu svi su ostali u šoku, poslije nekoliko minuta, paparaco je uradio istu stvar, a Seve je odlučila da više ne dozvoli da je slikaju dok govori.

Ali tu nije kraj, reporterki Prve TV prije početka snimanja postavila je pitanje da li na kameri imaju svjetlo, jer se u tom slučaju sagovornik mnogo ljepše slika. Kada je dobila potvrdan odgovor, pristala je da urade intervju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.