LJEPOTICA

Melina iz Prijedora osvojila Beč i poznatog voditelja TV "Sky"

Upoznali smo se na setu snimanja modnog editorijala

Piše: A. HODŽIĆ

7.3.2019

Melina Haskić - Avaz
Melina Haskić - Avaz
Melina Haskić - Avaz
Melina Haskić - Avaz
Melina Haskić - Avaz
+4

Prijedorčanka Melina Haskić već nekoliko godina ljubi popularnog austrijskog TV voditelja i modnog stručnjaka Žan-Kloda Mpasija (Jean-Claude Mpassy). 

Upoznala ga je radeći jednu kampanju u Beču. Ovaj poznati par u Austriji je spojila moda. Žan je zajedno s Melinom dolazio prošlog ljeta u našu zemlju, u koju se zaljubio na prvi pogled. 

- Žana sam upoznala nakon što sam se vratila iz Istanbula da vidim porodicu i odradim jedno snimanje. On je bio kao stilista i tako se desila ljubav na prvi pogled. On je, također, najpoznatiji muški bloger u Beču, često ide na sedmice mode u Milano i Pariz. Angažiran je i kao voditelj na televiziji „Sky“ u sportskim emisijama. On je svestrana ličnost. Bili smo prošle godine u Sarajevu, zaljubio se u naše ljude, hranu, sve mu se dopalo – otkriva nam Haskić.

Lijepa Melina se rodila u BiH, a onda se zbog ratnih dešavanja s porodicom preselila u Austriju. Sasvim obična revija u frizerskom salonu dovela ju je do svjetskih modnih metropola.

- Jedan frizer je tražio modele za kosu, to je vidjela modna agencija u Beču, s kojom sam potpisala ugovor, i onda sam krenula da radim u Milanu, Parizu, Istanbulu i Indiji. Najviše sam bila angažirana u Italiji, naročito kampanje za bikini i donji veš. Izdvojila bih kampanju za „Calzedoniju“, koju smo snimali u Milanu – priznaje nam manekenka.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.