JET SET

Kćerka kralja popa: Film o očevoj pedofiliji mi je uništio karijeru

I dalje vjeruje da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret

Paris Džekson. Arhiv

Avaz.ba

6.3.2019

Kćerka poznatog muzičara Majkla Džeksona (Michael Jacksona) Paris (20) užasnuta je dokumentarcem "Leaving Neverland", u kojem Vejd Robson (Wade) i Džejms Sejčak (James Safechuck) navode kako ih je njen otac seksualno zlostavljao, prenosi Daily Mail. 

Paris je, navodno, rekla prijateljima kako je zabrinuta da će joj dokumentarac uništiti početničku filmsku karijeru. Strah ju je da će je producenti filmova odbijati zbog optužbi za njenog oca.  

Naime, Paris se odmalena nada da će ostvariti zavidnu karijeru, ali smatra da su joj šanse sada smanjene.

- Glumila je u jednom filmu prošle godine, ali vjeruje da dokumentarac plaši producente. Sve je to marketing. Zabrinuta je da će film u kojem ona glumi propasti zbog Majklovog skandala o zlostavljanju i da će ljudi jedino o tome misliti kada je vide na ekranu - rekao je njen prijatelj te istaknuo kako Paris zaista želi glumiti.

Podsjetimo se, nakon smrti kralja popa, na vidjelo su počele izlaziti zloglasne priče o imanju Nedodžiji. Mnogi tvrde kako je Majkl bio pedofil i da je zlostavljao djecu koja bi došla na imanje. 

- Snimao je susrete s njima te videosnimke čuvao u tajnoj knjižnici skrivenoj na svom ranču Nedodžiji - ispričala je njegova bivša pomoćnica Adrijana Mekmanus (McManus).

Njegova kćerka Paris i dalje misli da Majkl nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, a ne vjeruje ni dokumentarcu u kojem je kralja popa za seksualno zlostavljanje dosad optužilo nekoliko žrtava.

- Ona još nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Džeksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njen otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju - rekao je za TMZ izvor blizak Paris.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.