JET SET Glumac se osjetio odbačenim od prvog dana

Isplivali skandalozni detalji: Anđelina Đoli konačno otkrila pravi razlog razvoda od Breda Pita

Njegova zavisnost od alkohola postala problem i počeo gubiti prilike u Holivudu - kazala je glumica

Avaz.ba
07.03.2019 16:35

Bred Pit i Anđelina Đoli

Foto: Društvene mreže

Glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) dala je jedan od rijetkih intervjua za "Entertainement Today" u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita (Brad Pitt).

Mnogi se pitaju kako Anđelina uspijeva održati tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis.

Riječ je o proizvodu "Keto Pure", koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju. 

- Cijeli život sam bila opterećena održati kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspjela pokrenuti ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može kupiti svako po razumnoj cijeni - rekla je Anđelina.

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo vidjeti na isti način, razlike u vaspitavanju djece su nas najviše natjerale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promovira moj biznis. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše pričati - rekla je Anđelina. 

Glumica je dodala da je od samog početka željela da biznis "Keto Pure" bude samo njen posao, pa se Bred osjetio odbačenim od prvog dana.

Nisam osjećala obavezu da marim kako će se on osjećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam željela uspjeti i da sam uložila cijelo svoje srce da napravimo savršen produkt. 

Komentari

NA VRH