JET SET

Ima li Viktorija razloga za zabrinutost: Dejvid Bekam vrlo često u društvu slavne manekenke

Par ne prestaje puniti novinske stupce glasinama o mogućem razvodu braka

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam. Društvene mreže

Avaz.ba

8.3.2019

Dejvid Bekam (David Beckham) i njegova supruga Viktorija Bekam (Victoria Beckham) ne prestaju puniti novinske stupce glasinama o mogućem razvodu braka, a u posebnom fokusu je upravo Dejvid koji je češće viđen u društvu drugih žena nego Viktorijinom.

Tako je javnosti za oko zapeo odnos bivše nogometne zvijezde i 50-godišnjeg supermodela  Helene Kristensen (Christensen), što je, prema pisanju britanskih medija, navodno počelo zabrinjavati Viki, dizajnericu i bivšu članicu grupe "Spice Girls".

Viktoriji se navodno ne sviđa što Helena i Dejvid provode mnogo vremena skupa, ali ni što je Helena na Instagramu nedavno podijelila zajedničku fotografiju s njenim suprugom, koja je privukla pažnju medija.

- Viktorija je često nervozna i zabrinuta zbog Dejvidovih prijateljstava sa slavnim ženama. Naravno, tu ima i doza ljubomore jer joj smeta da neka druga žena provodi vrijeme uz njega, a ne ona. Inače, Dejvid i Helena kliknuli su na prvu i ostali u kontaktu, dok se s Belom družio na nekoliko zabava - otkrio je izvor blizak porodici Bekam za "The Sun".

Osim s Helenom, Dejvid se nedavno družio i s 22-godišnjom manekenkom Belom Hadid na privatnoj zabavi u Majamiju, a prije toga dopisivao se s kosovskom pjevačicom Ritom Orom te provodio vrijeme s manekenkom Karli Klos (Karlie) 

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.