JET SET

Dečku Mije Borisavljević prilazili muškarci: Pjevačica ispričala kako je to izgledalo

Posebnu pažnju posvećuju kćerki Emi

Mia Borisavljević i Bojan Grujić. Društvene mreže

Avaz.ba

8.3.2019

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nisu u braku, ali tako se ponašaju, pa svuda idu zajedno, a posebnu pažnju posvećuju kćerki Emi.

Pjevačicin izabranik prokomentirao je da je pjevačica ozbiljnija i bolja otkad je postala majka, a onda je spomenuo da joj je suknja kratka. Poznatoj pjevačici to nije smetalo, jer uvijek pita svog partnera za savjet, prenosi Kurir.rs.

Ona je otkrila i kako muškarci reagiraju na Bojana, pa je ispričala anegdotu iz butika.

 - Njega gledaju i muškarci. Nedavno smo bili u butiku, probao je trenirku koja mu je bila mala, pa mu je čovjek rekao: ''Ja da sam na tvom mjestu, ne bih se ni oblačio.'' Meni to imponira, a realno je tako.

- Pogledajte ga - rekla je Mia.

Oni su otkrili da im se život promijenio otkad se rodila Ema, ali da, kada nastupaju, čuvaju je bake, kao i bebisiterka. Mia i Bojan nisu vjenčani, ali im to ne predstavlja nikakav problem.

- Živimo zajedno i sve radimo kao da smo u braku, ali kad neko ne zna Bojana, ja ga predstavim. Nekad kažem ovo je moj dečko, nekada ovo je muž, a nekada ovo je moj pjevač. Odskora je i moj kompozitor, ma bitno je da je moj Bojan, a titule nisu važne, kao ni papir sa zavjetima - izjavila je pjevačica.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.