SUKOBI

Nastavlja se rat Kije Kocker i Edite Aradinović: Ne zanima me ta djevojka uopće

Nova Kristinina izjava sigurno se nimalo neće dopasti njenoj kolegici

Netrpeljivost između Kristine Kije Kockar i Edite Aradinović ne stišava se. Telegraf.rs

Avaz.ba

10.3.2019

Netrpeljivost između Kristine Kije Kockar i Edite Aradinović ne stišava se, a nova Kijina izjava sigurno se nimalo neće dopasti njenoj kolegici.

Naime, kako Kija kaže, Edita je ne zanima i veliko je pitanje kako bi reagirala kada bi je srela.

- Edita je nebitna, ne zanima me ta djevojka uopće. Nije mi bitna. Ne znam je li ljubomorna na mene pošto ja radim s ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam miješala niti ću. Edita me toliko ne interesira da je pitanje bih li joj se uopće javila ako je sretnem - rekla je Kija u razgovoru za "Svet".

Podsjetimo, javne prozivke između dvije djevojke počele su onda kada je Kija objavila slike s crvenom perikom koju je Edita nosila na snimanju spota za duet "Blud i nemoral".

- Bila ova perika nekad dobar fazon. Dok nije prestala biti - napisala je Edita kada je vidjela da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.

Kockar nije čekala dugo da joj odgovori.

- Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Je li bitno ko je nosio kada koju periku i je li realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako nositi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi s društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja ću ja majci pred oči s takvim stavom koja ima 250 eura plaću? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju baku u njima - poručila je Kija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.