JET SET

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović osigurali sina, a evo šta su uradili

Pjevačicu čekaju slatke muke

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović. Instagram

Avaz.ba

11.3.2019

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su osigurali sina Aleksandra, i to zdravstveno, saznaje Kurir. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvjesnu dozu odgovornosti. 

Čim je pjevačica zatrudnjela, u dogovoru sa suprugom, odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog djeteta, a prethodno se dobro raspitala.

- Kao i svakoj majci, pjevačici je sada sin na prvom mjestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga riješila iskoristiti sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti - regenerativna medicina. Uspješno se tretira više od 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su osigurali jednu otvorenu mogućnost liječenja, bez obzira na uzrast - otkriva izvor. 

Otkako su osigurali bebino zdravstveno stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora brinuti, sada je čekaju slatke muke u vezi sa sinom.

- Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o njemu. Iako joj Filip želi u svemu pomoći, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku s njima u kući boraviti pjevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posjećivati i druge dvije bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg nasljednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju - kaže izvor. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.