JET SET

Jelena Karleuša donijela važnu odluku: Ovo nikad neće uraditi

Pop diva želi zauvijek sačuvati uspomenu

Jelena Karleuša i Divna. Društvene mreže

Avaz.ba

12.3.2019

Jelena Karleuša odlučila je da kuću svoje pokojne majke Divne nikada ne proda. 

Pop diva na taj način želi zauvijek sačuvati uspomenu na čuvenu voditeljicu radio Beograda koja je nakon višegodišnje borbe s rakom pluća preminula prije devet dana u svom domu u beogradskom naselju Altina. 

- Jelena je oduvijek isticala da joj je majka centar svijeta, pa je njenu smrt veoma teško podnijela. Ona je čvrsto riješila da Divninu kuću nikada ne proda, a neće dirati ni stvari koje je njena majka imala u domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsjećalo na majku kada bude posjećivala njen dom - priča dobro obaviješteni izvor.

Jelena i njen muž Duško željeli su joj kupit luksuzan stan u prijestonici.

- Divna nije htjela otići iz te kuće. Jelena i njen muž Duško željeli su joj kupiti luksuzan stan u prijestonici, ali voditeljica nije htjela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slijepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije željela da joj iko remeti - objašnjava izvor. 

I Jelena je neko vrijeme živjela u toj kući, pa i sama ima mnoštvo uspomena.

- Nakon što su se poslije sedam godina braka Jelenin otac i majka razveli, njih dvije su živjele u toj kući. Pop zvijezda je tu provela dio djetinjstva, a često im je u goste dolazila Divnina sestra Danijela, za koju je Karleuša također veoma vezana. Zbog svega toga, JK će taj dom održavati i posjećivati ga kad joj bude teško - zaključuje izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.