JET SET

Ko je izvjesni Srbijanac koji je doveo Tifani Tramp u Beograd

Pričao je kako je Beograd poznat po odličnom provodu

Tifani Tramp. Instagram

Avaz.ba

12.3.2019

Tifani Tramp (Tiffany Trump), najmlađa kćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvjesnom Srbijancu koji živi u Americi, prenose srbijanski mediji.  

Kako su obaviješteni, taj Srbijanac je Tifani i njenom društvu pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posjete. 

Tifani je prije tri sata na Instagramu objavila fotografiju ispred zgrade Jugoslovenske kinoteke, pored spomenika Karlu Maldenu. 

- Pozdrav iz Srbije - napisala je Tifani. 

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

S njom, njenim dečkom Majklom Bulorsom (Michael Bullors), milionerom iz Nigerije, i još jednim prijateljem, u posjeti Beogradu jesu i agenti američke Tajne službe (United States Secret Service), koji, između ostalih, osiguravaju i predsjednika SAD i članove njegove bliže i šire porodice.  

Podršku osiguranju kćerke predsjednika SAD u toku njenog boravka u Srbiji daju i pripadnici elitne Jedinice za osiguranje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije.  

Organizacija posjete Trampove kćerke u Beogradu trajala je nekoliko sedmica da bi službe napravile detaljan plan boravka. 


Tifani Tramp i njen dečko Majkl Bulorsa. Profimedia/Backgrid, Shutterstock

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.