ZVIJEZDE

Holivudske glumice koje su izabrale manje poznate muškarce za muževe

Glumica Džulija Roberts je u braku s direktorom fotografije Denijem Moderom

Džesika Alba s porodicom. Instagram

Avaz.ba

13.3.2019

Glumice Meril Strip (Meryl Streep), Džesika Alba (Jessica Alba), Džulija Roberts (Julia) i Ris Viderspun (Reese Witherspoon) su popularne širom planete i važe za porodične žene. Ono što je zajedničko svima njima jeste činjenica da su one udate za muškarce koji i nisu tako poznati.

Bez obzira na sve, brakovi ovih dama funkcioniraju savršeno.

Glumica Džulija Roberts je u braku s direktorom fotografije Denijem Moderom (Danny). Oni su se upoznali na snimaju filma "Meksikanac", a vjenčali 2002. godine. Imaju troje djece. 

Ris Viderspun se na relativno neobičan način upoznala sa svojim sadašnjim suprugom Džimom Totom (Jim Toth). Naime, glumici je u jednom baru dosađivao pijani muškarac, a Ris je na kraju prišao prijatelj tog pijanog muškarca Džim Tot i izvinio se Viderspun u njegovo ime. Ris i Džim su se vjenčali 2011. godine i imaju sina.

Meril Strip upoznala je svog supruga, vajara Dona Gameram (Gummer) sedamdesetih godina prošlog stoljeća preko njenog brata, a njegovog prijatelja. Budući da je Don jednom bio van zemlje na nekoliko dana, glumica mu je čuvala stan. Nakon njegovog povratka, počeli su se zabavljati. Vjenčali su se 1978. godine i imaju četvero djece.

Džesika Alba (Jessica) je svog muža Keša Vorena (Cash Warren) upoznala na snimanju filma "Fantastic Four". On je radio kao asistent producenta. Vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo, a vjenčali su se 2008. godine. Imaju troje djece. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.