AFERE

Nakon Karleuše, Vranješ prijeti Dari Bubamari: Objavit će spisak koji će je uništiti

Poznati fudbaler i srbijanska pjevačica su prije dvije godine bili u kontaktu

Ognjen Vranješ i Dara Bubamara. Printscreen

Avaz.ba

13.3.2019

Nakon što je Dara Bubamara greškom na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi kako na dildo-u simulira oralni seks, pjevačici se javio Ognjen Vranješ. Fudbaler je Dari poslao poruku: "J***te, stvarno sam mislio da ga polje p*šiš", nakon čega je pjevačica poruku objavila javno, a Vranješa nazvala "klasičnim indijancem".  

Vranješ je zbog ovog postupka zaprijetio Bubamari kako će joj uništiti život isto kao što je prije nekoliko mjeseci uradio i njenoj kolegici Jeleni Karleuši, prenosi srbijadanas.com.

Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, Vranješa je šokiralo što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se prije nekoliko godina između njih svašta dešavalo. Ognjen i Dara su prije dvije godine bili u kontaktu, ali je ona prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa s Karleušom. 

- Kada je vidio Darin snimak na kojem simulira oralni seks, Vranješ je riješio da joj se javi. Znao je kako će je isprovocirati ukoliko joj kaže da je razočaran u njene seksualne sposobnosti i to mu je uspjelo. Ipak, nije očekivao kako će ga Dara tako javno izvrijeđati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio šta je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku - priča izvor kojeg navodi srbijadanas.com.  

Navode kako fudbaler ne samo da je zaprijetio da će otkriti detalje njihovog ranijeg odnosa već i kako će navesti sve muškarce s kojima je Dara imala seks u posljednjih nekoliko godina.



Dara Bubamara. Instagram

Iako ga je, u prvi mah zabavila Darina reakcija, u nekom trenutku je sve prešlo granicu kada su pjevačicini fanovi počeli da mu šalju prijeteće poruke. Tada joj je napisao da skine objavu i podsjetio je da se mjesecima muvala s njim, te da tada nije bila tako bezobrazna. 

- Dari se ti pokušaji prijetnje nimalo nisu dopali i napisala mu je da "odj*be", što ga je još više iznerviralo, pa joj je naveo imena muškaraca s kojima je bila i rekao da jedva čeka spisak njenih j**ača da objavi na svim portalima i u novinama. Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvrijeđa - kaže izvor srbijanskog internet-portala i otkriva kako je Bubamara potpuno poludjela i svuda ga blokirala.

Poslije svih prijetnji koje je uputio Dari, ona mu je poslala poruku u kojoj ga je nazvala seljačinom i otjerala ga u tri lijepe. Poručila mu je da ga se ne plaši, a zatim ga blokirala na svim društvenim mrežama i na svim brojevima s kojih joj je ranije pisao.

- Nije mogao da vjeruje da ga je tako ohladila i šokirano je zvao najbliže prijatelje s riječima da će uništiti Daru. Bio je bijesan kao ris i nikoga od nas ne bi čudilo da joj uradi isto što je uradio Karleuši. Na kraju krajeva, on voli medijsku pažnju i da u novinama pišu o njemu, pa mu je ovo još i dobro došlo - zaključuje izvor.


Ognjen Vranješ. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.