JET SET

Pjevačica u prirodnom izdanju: Severina fotografijom oduševila sve

Izgleda neodoljivo za svoje godine

Severina Kojić. Instagram

Avaz.ba

14.3.2019

Rijetki su trenuci kada Severinu možete vidjeti bez šminke na licu ili, pak, da nije sređena od glave do pete.

Osim što česti nastupi na pozornici to zahtijevaju, pjevačica iskreno uživa u dotjerivanju, a nikada nije ni skrivala da uživa u praćenju svih modnih i beauty trendova.

No, kada svjetla reflektora nisu usmjerena prema njoj, čak i ona voli predahnuti od svega toga te dopustiti licu da se odmori od teških slojeva šminke. Pomalo očekivano, čak i tada izgleda besprijekorno. 

Njena prijateljica Anđa Marić na svom se Instagramu pohvalila dragom fotografijom na kojoj pozira zagrljena sa Severinom, a upravo je to bila jedna od rijetkih prilika kada fanovi mogu pjevačicu vidjeti u potpuno prirodnom izdanju.

Bez šminke na licu, s jednostavno raspuštenom kosom i u casual odjevnoj kombinaciji, Severina izgleda jednako neodoljivo kao i kad je potpuno dotjerana, a mnogi su primijetili kako obje zrače prirodnom ljepotom. 

- Predivne ste obje - samo je jedan od komentara.

Također, Anđa Marić je u komentarima otkrila kako je upravo pjevačica njena velika zaštitnica jer je bila uz nju u najtežim životnim trenucima, a Seve joj je uzvratila kako i ona nju voli.

View this post on Instagram

Srele smo se u školici😊😍❤️

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.