JET SET

Nakon priče da zaručnik vara Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez snimljen s modricom ispod oka

Par izgleda utučeno

Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez. Društvene mreže

Avaz.ba

14.3.2019

Bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez) nedavno je kleknuo pred divu Dženifer Lopez (Jennifer) i zaprosio je, a samo nekoliko dana kasnije u medijima su se pojavile optužbe da je vara.

Nakon što su objavljene fotografije s aerodroma u Majamiju, na kojoj njih dvoje izgledaju utučeno, a Rodrigez ispod oka ima golemu modricu, mnogi su počeli nagađati kako ju je zadobio. Naravno, najčešće se modrica povezuje s medijskim napisima o preljubi. 


Rodrigez je Džej Lo zaprosio nakon dvije godine veze, a kupio je prsten vrijedan skoro 89.000 eura. Ona je pristala, no, sreću im je pomutio Hose Konseko (Jose Canseco, 54), još jedan bivši igrač bejzbola, koji je Rodrigeza optužio da vara Lopez s njegovom bivšom ženom Džesikom Konseko (Jessicom Canseco). Ona je, pak, te tvrdnje negirala: 


Aleks Rodrigez. The Sun

- Hoseove optužbe nisu istinite. Godinama poznajem Aleksa, a nisam ga vidjela posljednjih pet godina. Definitivno nisam spavala s njim. U prijateljskim sam odnosima i s njim i s Dženifer - kazala je Džesika.

Lopez će to biti četvrti brak, a prije samo devet mjeseci izjavila je da joj se ne žuri s udajom.

- Oboje smo na dobrom mjestu u našim životima. Možda da smo se upoznali kao 20-godišnjaci. Uletjela sam u tri braka, ovog puta želim biti sigurna - rekla je tada.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez. The Sun

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.