JET SET

Evo kakvu tajnu Džordž Kluni otkriva o Megan Markl

Malo je nepravedno kada se štampa okrene protiv nekoga bez ijednog opravdanog razloga

Džordž Kluni i Megan Markl. Printscreen

Avaz.ba

17.3.2019

Megan Markl - Avaz
Megan Markl - Avaz
Megan Markl - Avaz
Megan Markl - Avaz
Džordž Kluni - Avaz
+3

U jednom intervjuu Džordž Kluni (George Clooney) govorio je o svojim prijateljima Megan Markl (Meghan Markle) i princu Hariju (Harry) i njihovom osvrtu na novinske naslove u posljednje vreme. Tada je otkrio nešto što je zaprepastilo fanove kraljevskog para.  

Džordž je bio isfrustriran jednim novinskim naslovom od prošlog meseca za koji je rekao da je u njemu Megan osuđena i progonjena kao princeza Dajana u prošlosti. Odlučio je da veliki dio posljednjeg intervjua posveti vojvotkinji od Saseksa.  

Tokom intervjua Kluni se osvrnuo na nepravedne i neljubazne novinske naslove o Megan.  

- Malo je nepravedno kada se štampa okrene protiv nekoga bez ijednog opravdanog razloga. Nju osuđuju samo jer živi svoj život, nemaju konkretan razlog. Ona je jedna ljubazna, pametna i inteligentna mlada žena i oni su stvarno divni, voljeni par. Možete da ignorišete takve naslove, ali smatram da su jako nepravedni - rekao je Kluni i dodao je Megan jedinstvena i u duhovnom i u fizičkom smislu, te da najviše voli da pročita neki modni članak koji opisuje čak i njenu ličnost iskazanu kroz balansiranje između kraljevske tradicije i današnjih trendova.

Kluni je dodao da Megan nije uznemirena zbog negativne medijske pažnje.  

- Ona je bila glumica i javna ličnost mnogo prije udaje za princa Harija. Navikla je na pažnju kako pozitivnu, tako i negativnu, tako da se ona ne obazire na ovakve naslove. Ona se uopšte ne žali. Njih dvoje su sjajan par, veoma fini i veoma zabavni ljudi - dodao je Kluni.



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.