JET SET

Princ Hari zapalio internet u svečanoj crvenoj uniformi marinaca

Fotografija njegovog svečanog izdanja objavljena je na službenom Twitteru i Instagramu Kensingtonske palače

Princ Hari. Društvene mreže

Avaz.ba

18.3.2019

Da su žene i dalje posebno slabe na muškarce u uniformama potvrdile su reakcije javnosti na posljednje izdanje princa Harija (Harry).

Iako je otkad se oženio pao u drugi plan, a svu pažnju je dobila njegova prekrasna supruga Megan Markl (Meghan Markle), princ je sada uspio sam privući pažnju javnosti u svečanoj crvenoj uniformi marinaca koju je odjenuo za događaj "Mountbatten Festival of Music" u londonskoj koncertnoj dvorani "Royal Albert Hall".

Fotografija njegovog svečanog izdanja objavljena je na služenom Twitteru i Instagramu Kensingtonske palače, a nije dugo trebalo da apsolutno preplavi društvene mreže.

 "Izgleda kao Diznijev princ", "Volim muškarce u uniformi, pogotovo našeg princa iz bajki Harija", "Megan je prava sretnica", samo su neki od komentara oduševljenih fanova britanskog princa koji je u ovom izdanju stekao i novi nadimak "daddy Sussex" (tatica od Saseksa).

Inače, Hari od kraja 2017. godine ima titulu zapovjednika britanske mornarice koju je naslijedio od djeda, princa Filipa (Phillip).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.