JET SET

Goga Sekulić prvi put poslije porođaja iznijela u javnost važan detalj iz privatnog života

U njihovom domu ne postoje nikakve zabrane

Goga Sekulić. Instagram

Avaz.ba

18.3.2019

Goga Sekulić porodila se 11. decembra prošle godine u jednoj privatnoj klinici u Cirihu. Pjevačica i njen izabranik Uroš Domanović tada su prvi put postali roditelji, a svom nasljedniku dali su ime Vasilij Andrej.

 U javnosti se dugo špekuliralo o tome što je Uroš, navodno, zabranio Gogi unajmiti dadilju, koja bi joj pomagala oko bebe. Ona je, kako se priča, morala ispoštovati tu njegovu želju. Međutim, sada je objasnila o čemu se zapravo radi te da u njihovom domu zapravo ne postoje nikakve zabrane. 

- Pisalo se da mi ne da da imam dadilju. Nije da mi ne da - odmah je Goga postavila stvari na svoje mjesto u "Exkluzivu".

- On smatra da je u početku najbolje da roditelji budu sa svojom bebom - istakla je ona.

Inače, ona je sa sestrom još odavno došla u grad u kome se i porodila. Iako je vozačica i navikla je da se svuda kreće tako, napominje da je tamo najpraktičnijie ići tramvajem, ali i najpovoljnije. 

- Moja sestra i ja smo ovdje došle prije 20 godina. Ovdje se zaista mora raditi, nije kao u Beogradu, gdje svi kao kukaju, nema se para, a kafići puni - nasmijala se ona.

Jednom prilikom, srela je i Tinu Tarner (Turner), koja također tamo živi.

- Vidjela sam je prije 15 godina, u jednoj radnji... sjeća se ona, kojoj je trebalo malo vremena shvatiti da gleda u nekoga koga zna isključivo s televizije: "Žena mahne, nasmiješi se i to je to, ali nismo se slikale - kaže Goga, dodajući da nije u tom fazonu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.