JET SET

Biberovi proveli dan na plaži: Zgodna Hejli plijenila pažnju u pink bikiniju

Par uživao u ljetnim radostima

Hejli Boldvin i Džastin Biber. Screenshot

Avaz.ba

18.3.2019

Mladi i atraktivni bračni par Biber (Bieber) za vikend je uživao u tipičnim ljetnim radostima.

Džastin (Justin) i Hejli (Hailey) snimljeni su na jednoj kalifornijskoj plaži gdje su, svako na svoj način, plijenili poglede - on mnogobrojnim tetovažama, a ona svojim fantastičnim tijelom. 

U minijaturnom pink bikiniju s topićem i tangama zmijskog uzorka, Hejli je opravdala titulu najseksi žene na svijetu koju joj je 2017. godine dodijelio časopis "Maxim", a potvrdila je i veliki trend kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, koji je popularan bio već i prošlo.

Radi se o retro donjim dijelovima bikinija s visokim prorezom na bokovima koji obično dolazi u kombinaciji s tangama i brazilskim gaćicama, a vjerujemo da će plaže preplaviti i životinjski uzorci koji su jedan od najvećih modnih trendova godine.

Hejli Boldvin

Manekenka je izgled upotpunila i popularnom gumicom za kosu, također u ružičastoj boji, te okruglim zlatnim naušnicama koje uvijek jamče chic izgled, pa čak i na plaži.

Biberovima je društvo pravio i njihov pas Oskar, koji je postao član njihove male porodice pred kraj prošle godine. 

Inače, Džastin i Hejli iznenada su se vjenčali prošlo ljeto, ali samo kod matičara, a crkveno vjenčanje, koje planiraju obaviti ove godine, odgađali su već dva puta.

 

Hejli i Džastin Biber

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.