JET SET

Novi šokantan detalj o smrti majke Jelene Karleuše

Prije nego što je umrla, Divna se povjerila kćerki

Jelena Karleuša i Divna. Društvene mreže

Avaz.ba

18.3.2019

Divna Karleuša preminula je od posljedica gušenja krvlju. Jelena Karleuša se posljednji put sa svojom majkom vidjela u petak uvečer, samo tridesetak sati prije nego što je Divna preminula.

Naime, njih dvije su se vidjele u jednom restoranu, gdje su zajedno večerale. Prema riječima izvora, Divna je te večeri priznala kćerki da je iskašljavala krv, prenosi Alo.rs.

- Iako je tokom januara Divna posjetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usljed terapije, njena pluća počela su krvariti. Čak je i tokom spomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primijetila i rekla joj da odmah sutradan trebaju ići u bolnicu, ali budući da je bila spriječena biti uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi ljekarima. U nedjelju ujutru je preminula - rekao je izvor.

Za Divnu nije bilo spasa.

- Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu te da se obratila dan ranije ljekarima. Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom. Baš je Saša Popović izjavio da se posljednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vijesti pošto je Jelena sletjela na aerodrom sa nastupa, pjevačica je otišla pravo u bolnicu, gdje se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za posljednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage - objašnjava izvor.

Jelena nikada neće moći prežaliti svoju majku, ali će se morati vratiti obavezama zbog porodice, prvenstveno zbog Atine i Nike. Najvjerovatnije, 27. marta snimit će emisiju "Zvezde Granda", koja će biti emitirana za tri nedjelje, a kada će se vratiti nastupima, još nije poznato, ali svakako će se i to desiti jer je je mnoge koncerte otkazala, a mora sve nadoknaditi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.