INSTAGRAM

Naomi Kembel popljuvala Kajli Džener na podmukao način

Manekenka je prozvala mladu starletu za kopiranje

Naomi Kembel prozvala Kajli Džener zbog kopiranja. Instagram

Avaz.ba

19.3.2019

Samo nekoliko dana nakon što su fanovi Naomi Kembel (Campbell) uočili da Kim Kardašijan (Kardashian) ponavlja njene stilove iz devedesetih, isto je napravila i Kajli Džener (Kylie Jenner).

No, manekenka ovog puta nije čekala da to napravi neko drugi, nego je sama prozvala mladu starletu za kopiranje. 

Naime, Kajli je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi sivi pleteni komplet s asimetričnim topićem i dugim hlačama koji je upotpunila svjetlucavim salonkama dok su najveće zvijezde njenog izgleda bile mačkaste sunčane naočale s kristalićima i raskošna kristalna choker ogrlica.

View this post on Instagram

My Friends: Let’s Have A Chill Night Me:

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Kad me prijatelji pozovu na ležerno druženje - opisala je Kajli svoj izgled s fotografije, no Naomi ju je brzo spustila na zemlju.

Samo nekoliko sati nakon Kajli, Naomi je na svojem Instagramu objavila staru fotografiju s revije turskog dizajnera Rifata Ozbeka iz 1995. godine na kojoj nosi gotovo iste naočale i ogrlicu te tako popljuvala Kajli na vrlo podmukao način. 

View this post on Instagram

#MOOD @rifat_ozbek 💙💙

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Uz fotografiju je samo stavila hešteg "mood" (raspoloženje), što je bilo dovoljno da fanovi zaključe da su joj se njene kopije iz porodice Kardašijan-Džener popele na vrh glave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.