LJUBAV Par razmjenjivao nježnosti na plaži

Zbog nje se razveo: Poznati DJ ima djevojku koja je mlađa od njega 27 godina i ima brutalno tijelo

Avaz.ba
21.03.2019 14:32

Ako ste mislili da je nemoguće da se na jednoj ženi spoje savršene grudi, zadnjica i ravan stomak na koji možete da se povrijedite, udahnite duboko i pogledajte slike koje slijede. Dejvid Geta (David Guetta) je u jednoj ženi našao sve to.

Slavni francuski DJ Dejvid Geta (51) trenutno uživa u Majamiju sa svojom atraktivnom djevojkom Džesikom Ledon (Jessica Ledon, 24), koja je na plaži prava senzacija. Zbog ovih slika su mu prošle nedjelje zavidjeli svi muškarci ove planete, a sad im je dao novi materijal.

Zgodna Kubanka je u crvenom jednodijelnom kostimu istakla svaki pedalj svoje savršene figure i na plaži mamila uzdahe. A par se nije libio da pred punom plažom razmjenjuje nježnosti.

Skladna figura i bujni atributi, kao i isklesani trbušnjaci, za svaku su pohvalu, ali na paparaco fotkama koje su osvanule u prvom planu je njena savršeno obla pozadina.

Podsjetimo, Geta se zbog Džesike, s kojom je u vezi od 2015. godine, razveo od supruge Keti, s kojom je bio u braku 22 godine i s kojom ima 13-godišnjeg sina i devetogodišnju kćerku.

Ako još niste uspjeli da pronađete motivaciju za vježbanje pred ljeto, samo pogledajte Džesiku. Bit će sasvim dovoljno.

Oglasi

Komentari

NA VRH