SKANDAL

Supruga ljubavnika Andreane Čekić očajna: Ja sam na ulici, a oni se provode

Najodvratnije to što je pjevačica izjavila da saosjeća s njom

Andreana Čekić u centru skandala. Instagram

Avaz.ba

22.3.2019

Pjevačica Andreana Čekić je u centru skandala otkako je objavljeno da je u vezi s Markom Milošević, koji je, inače, u braku s Marinom.

Marina, žena Marka Miloševića, otkrila je za medije da je prevarena, a i dalje je van sebe. Ona je napomenula da joj je najodvratnije to što je Andreana Čekić izjavila da saosjeća s njom, iako joj je preotela muža. 

- Šta više da kažem što nisam već rekla? Ja ne mogu niti imam snage više boriti se s ovim što mi se desilo. Andreana sve laže što kaže, ona nema nimalo obraza. S Markom sam bila deset godina u braku i sve je funkcioniralo dobro. Imamo kćerku od devet godina, koja je jako vezana za oca, obožava ga, a je li vidite šta joj je on priredio, dijete ne može sebi doći od šoka - kaže neutješna Marina.

Inače, Markova i Andreanina veza je iznenadila sve budući da su oni bili saradnici i da ga je baš pjevačicin muž Ivan Miladinović doveo u njen bend.

Niko nije sumnjao da se tu nešto sprema, posebno što je Andreana bila bliska s Marinom, te su se mnogo puta vidjele i čule, a čak su i izlazile zajedno. Ono što je upečatljivo jeste činjenica da se Čekić zbližila s Markovom kćerkom te joj je obećala da će joj za rođendan kupiti psa.

- Naša kćerka nije mala, sve je odmah shvatila i pitala je oca kada je vidjela sliku s Andreanom: "Šta je ovo, tata?", a on je tada svom djetetu priznao da je našao novu djevojku i da su sad zajedno. Je li vi shvatate da je on sve vrijeme živio i s njom i sa mnom, a ja pojma nisam imala, dok je ona sve znala i šutjela, da bi ga na kraju otela od mene i djeteta. Sve će se to njoj vratiti, pa ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Zbog Andreane, dijete će mi ostati na ulici, ta je spremna na sve. Kači svuda slike s mojim mužem, provode se, dok sam ja na ulici s djetetom koje ide u školu. Ona me istog trenutka blokirala na Instagramu, a Marko me ne zove ni pitati kako je dijete. Moj muž me ne pita ima li dijete šta jesti, piti, kako ona podnosi sve ovo. Ostavio nas je same i potpuno se okrenuo ka Andreani - ispričala je Marina za "Telegraf".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.