DIVA SEVDAHA I DŽENTLMEN U društvu glumaca

Hanka Paldum: Mustafa Nadarević mi se udvarao

Sreli se u poznatom sarajevskom restoranu

N. AJNADŽIĆ

Marković, Nadarević, Paldum i Žalica: Druženje ovjekovječeno fotografijom

Foto: Instagram


Hanka Paldum i glumci Mustafa Nadarević, Jasna Žalica i Katarina Marković nedavno su uživali u druženju u jednom popularnom sarajevskom restoranu.

Neplanirano najbolje

Hanka je na svom zvaničnom Instagram profilu objavila fotografiju s druženja, a njeni pratioci bili su oduševljeni. Diva sevdalinke nam je rekla da je susret bio slučajan, a, kako se u narodu kaže, ono neplanirano ispadne i najbolje. 

- Slučajno smo se našli, sreli smo se. Ja sam imala sastanak s prijateljicama u restoranu u kojem su bili glumci. I čim smo se vidjeli, oduševljenje je preovladalo. Pali su zagrljaji, poljupci... Malo smo sjedili, popričali i uživali. A susret smo ovjekovječili fotografijom – kaže nam Paldum.

Šarmantno ponašanje

Na pitanje kako izgleda druženje ovakvih velikana te je li bilo i pjesme, Paldum odgovara: 

- Nije se pjevalo, nažalost. Malo mi se Mustafa udvarao i to je to. To je njegovo klasično, šarmantno ponašanje. Izrazio mi je divne komplimente. Pravi džentlmen.

Žalica, Nadarević i Marković u studiju u Hrasnici snimaju nove epizode hit serije „Lud, zbunjen, normalan“, a po povratku sa seta odlučili su prezalogajiti. S druge strane, Hanka je predahnula između brojnih obaveza i nastupa.

U prvom redu 

Mustafa Nadarević već duže vremena boravi u Sarajevu zbog snimanja serije „Lud, zbunjen, normalan“. Javnost izbjegava u širokom luku, ali je ipak nedavno bio na premijeri predstave „Sjećaš li se Doli Bel“ u Kamernom teatru 55. 

Sjedio je u prvom redu te uz smijeh u suze ispratio sjajnu priču reditelja Kokana Mladenovića.

Više o temi Hanka Paldum

SCENA
Šta je Hanka ispričala Nikolini
NA VRH

Podijeli članak na