JET SET

Mediji joj predviđaju kraj karijere: Severina se razišla sa svojim najbližim saradnicima

Brigu oko njene karijere preuzeo muž Igor Kojić

Avaz.ba

22.3.2019

Pjevačica Severina Kojić posljednjih je dana u problemima s poslovnim saradnicima. Naime, sve se glasnija šuška da je Severina navodno prekinula saradnju sa svojim najbližim saradnicima, menadžerom Tomicom Petrovićem, PR stručnjakom Davorom Grginom i advokatom Darijem Budimirom. 

Srbijanski mediji su obajvili da je pjevačicina karijera gotova.

Severina je ove sedmice objavila spot za pjesmu “Popila” s novog albuma, a Davor Grgin medijima nije poslao priopćenje o spotu, što je inače uvijek radio. To je dodalo ulje na vatru i svi su uvjereni da je došlo do poslovnog raskola između pjevačice i PR-ovca. No, on je danas odlučio stati na kraj nagađanjima.


- Riječi nisu potrebne, napisao je Grgin na svom Instagramu pored nježne fotografije sa Severinom. 

Njih dvoje na fotografiji djeluju vrlo prisno, ona drži ruke na njegovoj nozi, a on je na nju naslonio glavu. Fotografija je, sudeći prema Severininoj odjevnoj kombinaciji, nastala prije nekoliko godina.


Instagram

Splićanka je dosad često objavljivala fotografije sa svojim PR-ovcem. Prošle godine je na njegov rođendan objavila zajedničku fotografiju i napisala: “Sretan rođendan, srce. Šta bi mi bez tebe?”

Brigu oko Severinine karijere preuzeo njen muž Igor Kojić, kojem taj posao baš i ne ide. Severina je nekad pjevala za osam do deset hiljada eura, a Kojić joj sada ugovara nastupe za pet hiljada, piše Kurir. 

View this post on Instagram

🎬🎬🎬

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.