GRAND ZVEZDE

Aleksandra Prijović: Sklonite moje snimke s romskih svadbi

Kada je upoznala Filipa, pjevačica je nastavila nastupati širom Evrope, po diskotekama i privatnim proslavama, ali ne na svakim

Aleksandra Prijović iz svojih angažmana izbacila romske svadbe jer joj štete ugledu. Arhiv

Avaz.ba

23.3.2019

Aleksandra Prijović je karijeru počela prije osam godina u "Zvezdama Granda", koje su joj donijele početnu popularnost i odskočnu dasku za nastupe po raznim kafanama, diskotekama i privatnim veseljima širom regiona.

Novopečena zvijezda uvidjela je da joj imidž svadbarske pjevačice neće mnogo donijeti u karijeri, zbog čega je zatražila od svojih nekadašnjih saradnika da se uklone svi snimci s YouTubea na kojima ona pjeva na privatnim veseljima. U pitanju su klipovi koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je tada pratio na tezgama.

- Aleksandra nije odbijala nijedan posao, prihvatala je pjevati i na romskim svadbama, gdje je zapravo i zarađivala najviše novca. Međutim, kada se počela zabavljati sa sadašnjim mužem Filipom Živojinovićem i postala medijska zvijezda, zasmetala joj je prošlost i sad želi pod svaku cijenu izbrisati je. Ona se sada stidi ranih radova. Od Borka je prije nego što se udala za Živojinovića zahtijevala da ukloni sve snimke na kojima pjeva na privatnim veseljima dok je gosti kite novčanicama. Rekla mu je: "Moraš izbrisati sve snimke, meni to ne odgovara. Ja ću biti Brenina snaha i moram raditi na tom ugledu. Sad sam u važnoj porodici'' - rekao je izvor za Kurir.rs.

On je pristao, iako je i sam na gubitku jer je za njega to bila odlična reklama, a mogao je zaraditi od pregleda na YouTubeu.

Kada je upoznala Filipa, Aleksandra je nastavila nastupati širom Evrope, po diskotekama i privatnim proslavama, ali ne na svakim. Ona je iz svojih angažmana tada izbacila romske svadbe, smatrajući da joj to šteti ugledu.

- Filip joj to nije tražio, ali se složio s njom kada mu je rekla da ne želi raditi takve tezge. On je uglavnom podržava u svemu i polako sve više preuzima brigu o njenoj karijeri. Koliko je veza s njim utjecala na njenu karijeru, najbolje govori činjenica da joj je cijena nastupa drastično skočila - kazao je izvor za Kurir.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.