NEVJEROVATNO Završili u ''The Sunu'', ''LadBilbleu'' i na ''Fox Newsu''

Svjetski mediji prenijeli priču o Milojku i njegovoj 53 godine mlađoj zaručnici

Avaz.ba
23.03.2019 17:19

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), zahvaljujući velikoj razlici u godinama, brzo su postali najpoznatiji par u regiji, a njihova je slava u posljednje vrijeme prešla granice bivše Jugoslavije.

O njihovoj ljubavi raspisali su se i svjetski mediji, pa su tako završili u ''The Sunu'', ''LadBilbleu'' i na ''Fox Newsu''.

''The Sun'' je u prvi plan istaknuo Milijaninu izjavu da njenom Mikanu ne treba ''vijagra'', prenosi Index.hr.

''LadBible'' se fokusirao na to kako je izjavila da se "seksaju skoro svaki dan", a ''Fox News'' je jednostavno najavio da je otkrila sve o njihovom seksualnom životu.

U člancima su opisali njihovu ljubavnu priču, spomenuli da je sve troje Milojkove djece starije od Milijane, protivljenje njenih roditelja i činjenicu da njih dvoje neće imati crkveno vjenčanje jer lokalna crkva odbija vjenčati parove među kojima je razlika u godinama veće od 15.

Milijana i Milojko u rodnoj Srbiji uživaju veliku popularnost te su pozvani već u dva rijalitija.

Zajedno su gostovali u jutarnjem programu jedne televizije, gdje je Milijana priznala da je njen otac potpuno razočaran njenim izborom, a majka joj zamjera činjenicu što je sa svojom vezom izašla u medije.

- Ne smeta nam njihova veza, nego način na koji je to obznanila. Najviše nas bole komentari nepoznatih ljudi - rekla je za ''Kurir''.

Dodala je da je njen muž jako razočaran, a da mlađa kćerka plače već danima.

Komentari

NA VRH