ZVIJEZDE

Skenirali su sve: Komšije Andreane Čekić o njenoj vezi s oženjenim muškarcem

Viđali su je s novim izabranikom

Komšije pričale o vezi Andreane Čekić. Instagram

Alo.rs

24.3.2019

Andreana Čekić odnedavno je u vezi s oženjenim Markom Miloševićem, čija je žena Marina u ispovijesti koju je dala rekla da je "pjevačica njenom djetetu nudila psa, a onda mu je ukrala oca". 

Međutim, ni Andreana ni Marko ne brinu mnogo za to. 

No, za to vrijeme neke njene komšije pričale su za "Alo" o pjevačici i kako su je viđali s novim izabranikom.

- Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Ali pratim njen rad i volim kako pjeva - rekao je za "Alo" u prolazu mladić koji se vraćao iz kupovine.

Komšinica koja je potom naišla kazala je za "Alo" da je čitala o Andreaninom razvodu od Ivana Miladinovića te da nema ništa protiv što je pjevačica s oženjenim čovjekom.

- Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo prije nje - rekla je žena, dodavši da je Marka već viđala u kraju.

Nakon nje, jedan muzičar, kako se predstavio, objasnio je da je i "prevara za čovjeka".

- Ona je dobra djevojka, odlično izgleda i još bolje pjeva. S kim se ona j***, njena je stvar. Viđam je stalno, vozi crni džip, uvijek je fina i nasmijana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve s mjerom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lijepa i šarmantna, dobra je djevojka. Šta ima ko o njoj loše reći - rekao je izvjesni S. Blagojević, koji je, kako je rekao, sarađivao s Darom Bubamarom, Kebom, Harisom Džinovićem...

Pjevač Milan Dinčić Dinča je podržao Andreanu.

- Ovdje živi moja sestra. Išao sam do nje da joj nešto odnesem. Andreanu nisam dugo vidio, ali je volim i super je lik. Nisam pratio njen privatni život, ali šta god da uradi i s kim odluči biti, ja je podržavam - poručio je Dinča za "Alo".

Podsjetimo, Andreana je za ispovijest Markove žene Marine optužila svog bivšeg muža.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.