INSTAGRAM

Miji Borisavljević bradavice sijevaju pored djeteta: A ona provocira ničim izazvana

Na proslavi 1. rođendana kćerke Eme

Avaz.ba

24.3.2019

Reakcija na Mijin komentar. Printscren: Instagram

Mia Borisavljević i Bojan Grujić slavili su 1. rođendan kćerke Eme. 

Pjevačica je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u bijelom miniću pozira s Bojanom i Emom, a komentarom, koji je ničim izazvan, pokrenula je lavinu komentara, čak i vrlo negativnih na svoj račun. 

- Ova slika je izazvala sve one koji mrze sebe i svijet oko sebe, da se jave i kažu šta vide - napisala je Mia uz spomenutu fotografiju na kojoj joj se naziru bradavice.

Međutim, ono što je ključno jeste to da je Mia ničim izazvana napisala ovaj komentar. 

No, njen komentar isprovocirao je ljude, pa su zaista uslijedili pomiješani komentari - jedni su je hvalili, a drugima je Mia bila sve, samo ne pristojno obučena za djetetov 1. rođendan.

- "Mamin rođendan?", "Dijete ti je na slici, ali vjerovatno te baš briga za dijete, ti si bitna", "Bradavice sijevaju, a mi da se koncentriramo na nešto drugo? U oči ubadaju koliko se oslikavaju. Malo si se pogubila, niko ne mrzi tebe, a ni sebe, ali tvoje bradavice i taj izgled su blago rečeno neukus. Gdje si ikad vidjela ijednu svjetsku zvijezdu i damu tako? Okej kad si na sceni, ali ti si se malo pogubila", "Draga Mia, i ako obučete nešto pristojnije za dječiji rođendan, vidjet će se koliko ste zgodni" - samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.