ISPOVIJEST

Milojko se oporavljao od operacije srca, a Milijana je imala drugog udvarača: Ovo su ljubavne poruke koje joj je slao

Dobila dvije pjesme od istog udvarača

Milijana Bogdanović i Milojko Božić. Društvene mreže

Avaz.ba

24.3.2019

Milijana Bogdanović (21) tvrdi da je sigurna da je Milojko Božić (74) njena prava ljubav, ali dok su iskrile varnice između ovog kontroverznog para, drugi muškarac je bio siguran da je ona njegova. Pokušao joj se uvući u srce, i to pjesmama. 

Komšije Milijana i Milojko poznaju se cijelog njenog života, gotovo otkad se ona rodila. Ispričali su za ''Telegraf'' da su, kada je imala 17 godina, šetali zajedno i javila su se osjećanja. Nešto više od tri godine kasnije izrodila se prava ljubav, kada je u decembru 2018. Milojko imao operaciju srca.


Pjesma koju je Milijana dobila

Bajpas mu je ugrađen 4. decembra, ali, kako je znao da je njegova draga imala udvarača baš u to vrijeme, za oporavak mu je trebalo dodatnog junaštva.

Prvu pjesmu Milijana je dobila od izvjesnog M. R. V., baš nekoliko dana pred operaciju, 1. decembra. U pjesmi "Snovi" opisao je o čemu mašta, šta bi volio da joj radi.

Poslije stihova o "nježnom ljubljenju" i "milovanju je snene" prije Milojkove ugradnje bajpasa, od udvarača je stigao i "Trenutak". Ponovo, intenzivni stihovi zaljubljenog muškarca, u trenutku Milojkovog oporavka od operacije.


Pjesma koju je Milijana dobila

Poslije dvije romantične pjesme, ipak, ljubav prema 53 godine starijem Milojku bila je dovoljno jaka da ostane uz njega i ne prepusti se opčinjenom M. R. V.

Milijana je ostala misteriozna i nije nam otkrila ko je pokušao da je preotme.

- Nije Milojko, jedan drugi gospodin je, ali ne bih htjela da mu se ime spominje - rekla je Milijana za ''Telegraf''.

Podsjetimo, Milijana naglašava da je oduvijek privlače stariji muškarci i da joj mlađi uopće nisu zanimljivi.

- Ne bih se ni okrenula na ulici za nekim mlađim - napomenula je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.