JET SET

Prvi izlazak Jelene Karleuše s prijateljima: Sva u crnom, smršavila 10 kilograma

Pjevačica konačno u javnosti

Jelena Karleuša. Arhiv

Avaz.ba

25.3.2019

Otkad je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pjevačica se potpuno povukla iz medijskog svijeta i vrijeme je provodila sa suprugom Duškom Tošićem i porodicom daleko od očiju javnosti.

Paparaco portala Alo.rs pjevačicu je prije dva dana fotografirao na jednom beogradskom splavu na ručku s porodicom i bliskim prijateljima.

Ona je ujutru posjetila majčin grob, a poslije toga sunčano poslije podne je provela na ručku u društvu tetke Danijele, brata Marka i prijatelja.

- Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njenih najbližih prijatelja, supruga i naravno kćerkica Atine i Nike joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti ona nije mogla izaći iz kreveta, odbijala je hranu i nikako se nije mogla pomiriti s teškom istinom da joj je majka umrla. Tih prvih dana nije htjela uopće izlaziti iz kuće, sve su drugi radili za nju. Išli u prodavnicu, vodili djecu u školu, spremali se za selidbu, a onda se trgnula i polako počela da se vraća u realnost. Najviše ju je otrijeznilo to što je i sama majka i što je potrebna svojoj djeci. Jelena je jedino izlazila iz kuće kada je odlazila na groblje i ništa drugo je nije interesiralo. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu poslije podne ode na ručak na splav na koji je veoma često odlazila - otkriva izvor u razgovoru i dodaje da su svi bili presretni kada ih je Jelena pozvala da provedu jedan dan napolju.

Pola sata je bila na majčinom grobu s tetkom.


Screenshot

- Pošto je bila subota, Jelena je rano ujutru otišla na Bežanijsko groblje. Pola sata je bila na majčinom grobu s tetkom. Tamo su očistile spomenik, stavila novo cvijeće i zapalile svijeće u kapeli. Poslije toga, Karleuša se s Danijelom odvezla do Novog Beograda, gdje se kratko prošetala kejom jer je bilo veoma lijepo vrijeme, a onda se našla s prijateljima Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić i bratom Markom. Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gdje su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi, osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide. Odmah su im osigurali veliki sto koji je gledao na rijeku, a pjevačica je sjela da ne gleda u sunce jer je bila u crnom od glave do pete. Iako je nosila velike crne naočare i beretku, nije se mogla sakriti od gostiju splava koji su je prepoznali uprkos tome što ima kratku kosu. Ono što je sve iznenadilo, naravno i veoma obradovalo, jeste da je Jelena bila veoma raspoložena. Sve vrijeme dok su bili na ručku, vodila je glavnu riječ, šalila se s drugarima, pa se čak dotakla i teme posla. Među prvima sa okupljanja su otišle njena drugarica Jovana i tetka Danijela, a Jelena je ostala u muškom društvu da uživa sve dok nije zašlo sunce i postalo hladno da se sjedi na rijeci. Također, poslije ručka, pjevačica je uživala u dezertu, a njen brat Marko našalio se i prokomentirao je da se stara Jeca vraća čim je počela jesti slatkiše. Ono što je njenu porodicu veoma brinulo jeste njeno zdravlje jer prvih sedam dana nakon majčine smrti ništa nije željela jesti, a pila je samo vodu i uzimila lijekove za smirenje kako bi mogla malo spavati. Ona je za mjesec izgubila oko deset kilograma i sama je bila zabrinuta za sebe da ne naruši zdravlje, ali sada se trgnula jer je zdrava i snažna potrebna svojim kćerkicama Atini i Niki - završava izvor za Alo.


Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.