JET SET

Majkl Džekson je nakon spolnih odnosa trčao u toalet da se šminka

Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj me gledati'

Lisa Mari Prisli i Majkl Džekson. Screenshot

Avaz.ba

25.3.2019

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland" o optužbama na račun Majkla Džeksona (Michael Jackson) izazvao burne reakcije gledalaca, u javnost su procurili detalji iz knjige "The Magic and The Madness" koji se odnose na ljubavni život preminulog kralja popa i njegove supruge Lise Mari Prisli (Marie Presley, 51), ujedno i kćerke legendarnog Elvisa Prislija (Presley).

Džekson i Lisa bili su u braku vrlo kratko, odnosno od 1994. do 1996. godine, a kako u knjizi piše Rendi Taboreli  (Randy Taraborrelli), inače dobar prijatelj preminulog pjevača, postoje škakljivi detalji o njihovom seksualnom životu. Te iste detalje sam mu je povjeravao Džeskon.

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraboreli.

Usput je spomenuo i to da Lisa nikad nije vidjela supruga bez šminke, a ako bi ga kojim slučajem željela iznenaditi, on bi bio prestravljen.

- Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj me gledati' i odmah otrčao u kupaonicu - rekao je Taraboreli.

Kako prenosi britanski Daily Mail, Džejms Sajfček (James Safechuck), jedan od muškaraca koji su Džeskona optužili za seksualno zlostavljanje, rekao je da mu je sam pjevač tvrdio da je njegov brak s Lisom samo predstava za javnost te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva.

Kako je tvrdio, Džeskonu je bilo stalo isključivo do Lisinog novca i zarade od očeve muzike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.