SERIJE Fokusirali se na njenu poprilično otkrivajuću odjevnu kombinaciju

Glumicu napali zbog dekoltirane haljine u emisiji, a ona je imala najbolji odgovor

TV zvijezda serija kao što su "Parks and Recreation" i "White Collar"

Avaz.ba
25.03.2019 22:10

Glumica Natali Morales  (Natalie Morales) odgovorila je gledateljima koji su se fokusirali na njenu poprilično otkrivajuću odjevnu kombinaciju tokom gostovanja u "Late Night Showu" kod Seta Majersa (Seth Meyers). 

TV zvijezda serija kao što su "Parks and Recreation" i "White Collar" tokom vikenda gostovala je u emisiji kod Seta Majersa, gdje je promovirala svoju novu seriju "Abby", a za to je gostovanje odabrala je poprilično dekoltiranu odjevnu kombinaciju. 

I dok voditelj nije komentirao njenu odjeću, brojni gledatelji na društvenim mrežama jesu. Ispod isječka iz emisije koji se pojavio na YouTubeu više stotina komentatora fokusiralo se isključivo na izgled glumice.

- Kako je on održavao kontakt očima kroz ovo, nemam pojma - jedan je od bolje ocijenjenih komentara, a i mnogi drugi hvalili su voditelja za "zadržavanje koncentracije".

- Ja sam žena pa nisam mogla prestati gledati. Hvala vam, gospođo Morales, dugujete izvinjenje i Setu jer je morao prolaziti kroz to.

-Moj Bože, Set vjerojatno trenira za Džedaja - su neki od komentara.

Sve to nije promaknulo ni glumici koja je gledateljima poslala jednostavnu poruku: "Živite svoj život." 

Među reakcijama istaknuo se i tvit glumca iz serije "Arrow", Stivena Amela (Stephena Amella), za kojeg je Morales morala potvrditi da joj je prijatelj te da se šalio.

Komentari

NA VRH