RIJALITI

Milojko ispričao sve o intimnom odnosu s Milijanom, a jednu pozu ne smije probati

Najkontroverzniji par u Srbiji progovorio o svom seksualnom životu

Milojko Božić i Milijana Bogdanović. Screenshot

Avaz.ba

27.3.2019

Najkontroverzniji par u Srbiji, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) progovorili su o svom seksualnom životu i otkrili tajne iz svoje spavaće sobe. Oni su otkrili koje poze u seksu najviše vole, a Milijana je priznala da im je jedino uskraćena misionarska poza zbog Milojkovog bajpasa.

- Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko udari po stražnjici. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro s njim - izjavila je Milijana, pa dodala da ga zavodi - golotinjom. 

- Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i seksi veš - rekla je ona.

Omiljena poza nam je otpozadi.

- Milijana voli da je udaram po guzi! Kad je riječ o pozama, omiljena nam je otpozadi. Volio bih i od naprijed, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smijem misionarsku pozu - ispričao je on, napominjući da nikada nije pio lijekove za potenciju.

 Ipak, plašim se da bi to moglo smetati njegovom srcu.

- Baš nikada? Čudno mi je to. Često ga pitam za to i kaže da nije. Milojko je pitao kardiologa koji ga je operirao šta da radi ako "dolje" zakaže. On mu je rekao da bi u tom slučaju smio uzeti 50 mg "vijagre" sedmično. Ipak, plašim se da bi to moglo smetati njegovom srcu - izjavila je Milijana.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.