JET SET Atraktivna pjevačica pojavila se u epizodi "Swipe Sessions"

Evo zašto je Dženifer Lopez naljutila muškarce kontroverznom izjavom

Izazvala je raspravu na društvenim mrežama

Avaz.ba
27.03.2019 12:49

Dženifer Lopez

Foto: Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) u 50. godini izgleda fantastično, a njena izjava o muškarcima mlađima od 33 godine izazvala je raspravu na društvenim mrežama.  

Atraktivna pjevačica pojavila se u epizodi "Swipe Sessions", kratkog šoua koji aplikacija za upoznavanje objavljuje na svom YouTube kanalu.

Na snimku je Dženifer pokušavala pomoći 29-godišnjoj pjevačici Bruk (Brooke) da odabere muškarce na Tinderu, a na jedan njen odabir pjevačica je rekla da su tipovi "mlađi od 33 godine zbilja beskorisni".

Njena izjava naljutila je mnoge muškarce, koji su svoje nezadovoljstvo izrazili ispod snimka, a neki su joj poručili da bi se, u slučaju da je to izjavio muškarac, to odmah prozvalo seksizmom. 

  • Foto: Instagram

Doduše, prema istraživanju iz 2013. godine, Dženifer mogla bi biti u pravu. Zaključci te studije su da muškarci ne sazrijevaju čak do 43. godine, što je, prema istom istraživanju, čak 11 godina kasnije od žena, prenosi Maxim.

Inače, Dženifer trenutno puni tabloide zbog optužbe "Playboy" zečice koja tvrdi da joj je Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez), zaručnik pjevačice, slao poruke seksualnog sadržaja i nagovarao je na seks utroje samo šest sedmica prije nego što je zaprosio Džej Lo.

Komentari

NA VRH