JET SET

Pjevač priznao: Nisam bio ni s kim 22 godine, jer želim samo 12-godišnjakinje

Pi Džej Probi planira imati ozbiljnije ljubavne odnose

Pi Džej Probi. Screenshot

Avaz.ba

28.3.2019

Pi Džej Probi (PJ PROBY) šezdesetih godina prošlog stoljeća stekao je popularnost kao pop muzičar, no bizarne i jezive priče iz njegovog privatnog života obilježile su mu karijeru. 80-godišnjak punog imena Džejms Markus Smit (James Marcus Smith), koji se proslavio hitovima "Hold Me", "Somewhere" i "I Will", u Velikoj Britaniji održava oproštajnu turneju, a u nedavnom intervjuu za Daily Mirror je priznao kako ga privlače maloljetnice te kako zbog toga više ne planira imati ozbiljnije ljubavne odnose.

- Ne planiram se više ženiti, jer ne smijem biti s curama od 12, 13 i 14 godina. To je i razlog zašto posljednje 22 godine nije imao vezu, ali i zašto ne koristim online servise za upoznavanje ljudi - rekao je Pi Džej te svojim riječima zgrozio i šokirao fanove.

Posljednja žena u mom životu bila je maloljetna.

- Sviđaju mi se mlade cure koje tako lijepo izgledaju, ali i to nosi svoj teret. Posljednja žena u mom životu bila je maloljetna, a nju sam upoznao 1997. godine. Mislim da je to bilo to, jer su takve veze ilegalne - istaknuo je muzičar te dodao da nikada nije samo izlazio s maloljetnicama nego ih je radije ženio.

Tako se kroz život ženio tri puta, a nijedan od njegovih brakova nije trajao duže od tri godine. Također, samo jedna od njegovih bivših supruga je prilikom stupanja u brak bila punoljetna.

Prva djevojka s kojom je stao pred oltar bila je tada 16-godišnja Marijen Adams (Marianne), a nakon što su se razveli, oženio je Džudi Hovard (Judy Howard), kojoj je tada bilo tek 16 godina. Posljednja odabranica s kojom se okušao u bračnim vodama bila je Dulsi Tejlor (Dulcie Taylor), koja se za Pi Džeja udala s 21 godinom.

Kako bi opravdao svoje preferencije, pjevač je pokušao objasniti zbog čega je toliko zaluđen mladim djevojkama.

 - Odrastao sam u Teksasu, gdje se većina djevojka uda do 12. godine - objasnio je. 

Iako ga privlače maloljetnice, pjevač je neko vrijeme ljubio 45-godišnju historičarku i voditeljicu Lusi Vorsli (Lucy Worsley), ali, kako kaže, samo zato što je izgledala kao da je znatno mlađa. 

Uz šokantnu istinu o tome da voli mlade djevojke, pjevač je javnost iznenadio i priznanjem da je devedesetih godina imao problema s alkoholom zbog čega je pio i do pet boca viskija na dan. Nakon toga, preživio je i srčani udar koji je ostavio vrlo teške posljedice. Naime, nakon njega ponovo je morao učiti hodati i govoriti pa je njegova karijera pala u drugi plan. Naposljetku, priznao je kako ne vjeruje da će živjeti još dugo te da je zahvalan što je uspio dogurati do 80.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.