JET SET

Bombastična transrodna sponzoruša: Ja sam njima partnerica za razgovor, zabavu ili seks

Ispričala kako održava vezu s trojicom starijih bogataša

Kluam Saterlend. Instagram

Avaz.ba

28.3.2019

Kluam Saterlend - Avaz
Kluam Saterlend - Avaz
Kluam Saterlend - Avaz
Kluam Saterlend - Avaz
Kluam Saterlend - Avaz
+1

Bombastična transrodna žena iz australskog Melburna otkrila je kako izgleda njen život profesionalne sponzoruše s čak tri stalna sponzora.

Kluam Saterlend (Cluam Sutherland, 21) ispričala je za Daily Mail kako održava vezu s trojicom starijih bogataša, a tako joj dobro ide da dosad ima dva stana i trosobnu kuću u Melburnu.

U svom životu sponzoruše vodi i Youtube kanal, na kojem ima oko 200 hiljada pretplatnika.  

- Popularnost mi je porasla nakon što sam počela objavljivati detalje iz svog života sponzoruše. Čini se da su ljudi fascinirani mojim luksuznim životom i misterioznim muškarcima koji me uzdržavaju - kaže Kluam.

Detalje o tome ko su joj sponzori, čime se bave i kakvi su njihovi dogovori drži u tajnosti.  

Priznaje da se njen prvi sponzorski odnos dogodio kad je imala 18 godina, a navodi da je bila riječ o vrlo uspješnom muškarcu u kojeg je bila jako zaljubljena. Trenutno, tvrdi, ima tri sponzora od kojih samo jedan živi u Melburnu.

- Njih trojica se ne poznaju, ali zajedno me finansiraju. Za njih sam ja partnerica za razgovor, zabavu ili seks - kaže.  

Jedan od njih živi u Švedskoj, a upoznali su se putem Snapchata.

- Ne želi se susresti sa mnom. Zadovoljan je tim da svoju trogodišnju vezu održavamo putem interneta. Ipak, nakon svega što mi je priuštio, rado bih ga upoznala - ispričala je.

Drugi sponzor je iz Japana, a opisuje ga kao velikog biznismena koji živi brzo i jako je seksi. Dosad ga je već nekoliko puta posjetila u Japanu, a kaže da je jako opušten i uglavnom njoj pušta da izabere kako želi provoditi vrijeme s njim.

Treći sponzor živi u Melburnu kao i ona.  

- On je prilično dosadan i svjestan je toga. Nedavno se razveo i održavajući vezu sa mnom, pokušava ispuniti prazninu u životu. Prilično je nervozan zbog mog rodnog identiteta. Mislim da je muškarcima koje su cijeli život privlačile žene teško pomiriti se s tim da ih privlači transrodna osoba jer se boje osude - kaže ona.

Iako priznaje da uz njih trojicu nema baš puno vremena za sebe, tvrdi da je jako sretna i zahvalna što ih ima.  

- Stalno idem u teretanu kako im ne bih dosadila. Svjesna sam da mi ništa ne duguju, da sam samo imala puno sreće - zaključila je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.