PJEVAČICE

Jelena Karleuša ima tretman kao svjetska zvijezda: Evo kako poslije Divnine smrti kupuje skupocjenu garderobu

Pop diva zbog žalosti ne obilazi radnje

Kurir.rs

Kurir.rs

28.3.2019

Jelena Karleuša zbog smrti majke Divne ne izlazi iz kuće bez prijeke potrebe i ne obilazi radnje, iako je poznata kao najveća šopingholičarka i zaljubljenica u modu.

Zbog toga joj je menadžment ekskluzivnog butika čiji je Karleuša klijent odlučio izaći ususret i na njen zahtjev joj slati garderobu na kućnu adresu.

- Jelena je posljednji put bila u našem butiku nekoliko dana prije nego što je Divna umrla, kada je kupila hlače s potpisom poznatog francuskog dizajnera iz posljednje kolekcije. Ona je naš odličan kupac i naravno da smo joj izašli ususret - rekli su u tom ekskluzivnom butiku za "Kurir", koji u svojoj ponudi ima isključivo poznate svjetske i dizajnerske brendove.

Kako su kazali, umjesto Karleuše će po garderobu u butik dolaziti njena saradnica, koja će uz pomoć prodavačica birati komade po Jeleninom ukusu, a zatim će odjeću nositi na Jeleninu kućnu adresu, gdje će ih pjevačica probati.

- Jelenina saradnica će na revers i uz ličnu kartu uzimati garderobu i nositi Jeleni da je isproba, a sve ono što pjevačici ne bude odgovaralo, bit će vraćeno u prodavnicu. Ono što Jelena bude odabrala, platit će i zadržat će. Jelena će do tada izbjegavati da se nađe na javnom mjestu, jer ne želi da joj veliki broj ljudi prilazi, obraća joj se, fotografira je, ali i komentira njen izgled - rekli su za "Kurir" u tom butiku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.