JET SET Konor je uvijek isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu

Tom Kruz zabranio bivšoj ženi da prisustvuje svadbi sina, a s kćerkom godinama nije u kontaktu

Tokom razvoda od Toma odbacila sajentologiju

Avaz.ba
29.03.2019 09:13

Nikol Kidman i Tom Kruz

Foto: Screenshot

Nikol Kidman (Nicol Kidman) neće doći na vjenčanje svog usvojenog sina Konora (Conor) jer je njen bivši muž Tom Kruz (Cruise) protiv toga, iz razloga što je ona tokom razvoda od Toma odbacila sajentologiju.

Konor (24) uskoro staje na ludi kamen, a u pripremama će mu pomagati otac. Kruz je, prema tvrdnjama izvora, zabranio sinu da pozove majku.

Konor je uvijek isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu. Nakon razvoda roditelja, Konor, koji je usvojen, i njegova sestra Izabela, također usvojena, ostali su s Tomom, a odgajani su u skladu sa strogim sajentološkim pravilima. 

Konor se preselio u rezidenciju na Floridi koja je u vlasništvu Sajentološke crkve, a njegova izabranica je također sljedbenica sajentologije, pa je navodno je prozvana čak sajentološkom princezom.

Podsjetimo, Tom i Nikol upoznali su se početkom devedesetih godina, a njihov brak trajao je do 2001. Tom Kruz se 2006. godine oženio glumicom Kejti Holms (Katie Holmes), s kojom ima kćerku Suri, s kojom godinama nije u kontaktu.  

Tom Kruz je pripadnik Sajentološke crkve i slijepo slijedi njihova pravila. Kejti Holms i Tom su se razveli upravo zbog njegove zaluđenosti tom religijom i zato što glumica nije željela da njihova nasljednica odrasta u duhu sajentologije. Zbog toga mu je crkva zabranila da viđa dijete, tako da Suri godinama nije u kontaktu sa ocem.

Komentari

NA VRH