JET SET

Šako nije mogao doći sebi od šoka, a evo i zbog čega

Sretan je i bolje nego ikad, zna da je Vesna žena koja je uvijek više brinula o njemu

Šako Polumenta. Screenshot

Avaz.ba

29.3.2019

Folk pjevač Šako Polumenta proslavio je 58. rođendan u krugu porodice i prijatelja, a najveće iznenađenje, kako Alo saznaje, priredila mu je supruga Vesna.

Kako izvor blizak porodici Polumenta kaže, ona je mjesecima pripremala iznenađenje za supruga i na kraju mu je kupila skupocjeni sat "Rolex" vrijedan više od 10.000 eura.

- Vesna i Šako su zajedno više od 20 godina i mnogo toga su prošli. Oduvijek su brinuli jedno o drugom i značile su im zajedničke rođendanske proslave. Po tradiciji, okupi se cijela porodica i slavi se nekoliko dana. Kako to uvijek biva, Vesna je nekoliko mjeseci razmišljala šta bi mogla kupiti Šaki i sjetila se da je njen muž zaljubljenik u skupocjene satove, pa mu je odlučila kupiti "Rolex" - priča izvor. 

Više od tri mjeseca je štedjela i svakodnevno određenu sumu stavljala sa strane. 

- Kada je Vesna rekla djeci i prijateljima šta planira kupiti Šaki, mislili su da se šali, jer su smatrali da ne bi trebalo trošiti toliki novac. Smatrala je da mu treba kupiti nešto što je vrijedno i oduži mu se što godinama mukotrpno radi i zarađuje za nju, njenu djecu i unuke. Poslije nekog vremena, kada je sakupila novac, dala je zajedničkom prijatelju pare da u Švicarskoj kupi "Rolex", što je on i uradio - objašnjava izvor.

Na rođendan Polumenta nije mogao doći sebi zbog poklona koji mu je supruga uručila.

- Došao je i rođendan i porodično su se okupili u Crnoj Gori. Taman kada se završila rođendanska pjesma, a Šako ugasio svjećice, Vesna je izvadila kesu sa poklonom. Šokirao se kada je shvatio da na kesi piše „Rolex“, a potom još više kada je vidio sat koji je želio. Zagrlio ju je najjače što je mogao i krenule su mu suze. Rekao joj je da je blesava i da je voli najviše na svijetu. Sve je očekivao, ali ne tako skup poklon. Sretan je i bolje nego ikad zna da je Vesna žena koja je uvijek više brinula o njemu i porodici nego o sebi - zaključuje izvor za Alo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.