SKANDALOZNO

O Milojku bruji region zbog ljubavi s Milijanom, a malo ko zna da je bio glavni čovjek zločinca Arkana, šta je sve radio i kako je došao do novca

Ja sam nekada bio ličnost - kazao je Božić

Milijana Bogdanović i Milojko Božić. Arhiv

Avaz.ba

29.3.2019

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), najkontroverzniji par u regionu o kojem pišu i strani mediji, otkako su ušli u rijaliti "Parovi", proslavili su i malo mjesto Pilotići kod Požege, prenosi Kurir.rs.

Milojko, osim lijepog imanja u Pilotićima, ima i stan u Beogradu, tačnije u Novom Beogradu, a sad se špekulira da će on pripasti mlađahnoj djevojci.

Povela se priča i kako je Milojko zarađivao pa je tako u emisiji kod Milomira Marića otkriveno kako je lijepo svirao harmoniku i radio po kockarnicama.   

- O kockarnicama se može pričati, ali o ženama ne - bila je jasna Milijana, čiji je Milojko nekad radio u jednoj od prvih beogradskih kockarnica, u koju su dolazili tzv. žestoki momci sa beogradskog asfalta, uključujući i Kristijana Golubovića, ali sam Milojko nije želio mnogo pričati o tome. 

Ja sam 15 godina radio kod njih.

- Ja sam nekada bio ličnost. Svirao sam i u kockarnici ovdje u Beogradu u hotelu "Jugoslavija", a prva kockarnica bila je "Metropol". Ja sam 15 godina radio kod njih. Dolazili su svi, od Čente, Kristijana... Sjećam se kad je došao Kristijan, pitao je može li slomiti ručku, a ja sam pitao šefa i dozvolio mu je... Mene su svi oni voljeli, nisam se bojao njih. Bio sam s njima dobar - ispričao je Božić kod Marića.

Milojko je, navodno, radio u kockarnici koja je bila u vlasništvu zločinca i krvnika Željka Ražnatovića Arkana, gdje je stekao njegovo povjerenje i bio čak glavni u kockarnici. Družio se s opasnim momcima s beogradskog asfalta, ali se na vrijeme vratio u svoje rodno selo.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.