JET SET

Kajli Džener fotografijom noktiju pokrenula glasine o drugoj trudnoći

Želi imati veliku porodicu

Kajli Džener. Društvene mreže

Avaz.ba

31.3.2019

Manikura Kajli Džener (Kylie Jenner) pokrenula je glasine o drugoj trudnoći. 21-godišnjakinja je objavila fotografiju ružičasto i plavo nalakiranih noktiju. Ona je odabrala ružičasti lak, a njena prijateljica plavi.

Fanovima nije dugo trebalo da ove boje povežu s mogućom drugom trudnoćom omiljene zvijezde, a o kojoj se već dugo špekulira. 

- Znači li ovo da ćeš roditi djevojčicu i dječaka, odnosno blizance - upitao je jedan fan.

A drugi se nadovezao: 

- Je li ovo objava trudnoće? Dječak li djevojčica?

Iako Džener nije otkrila krije li njena posljednja manikura dublje značenje, poznata je po tome da često mijenja boju laka na noktima.

Kajli i njena prijateljica rodile su otprilike u isto vrijeme. Džener je postala majka djevojčice Stormi (Stormy) u februaru 2018., a njena prijateljica je prvu fotografiju svog sina objavila u martu 2018. 

Izvor blizak rijaliti zvijezdi nedavno je za časopis "People" otkrio da Kajli Džener i njen dečko Trejvis Skot (Travis Scott) razmišljaju o proširenju porodice te da će se to dogoditi vrlo brzo.

Kajli želi imati veliku porodicu - pojasnio je izvor. 

Glasine o trudnoći rasplamsala je fotografijom uz koju je napisala "beba broj 2?", ali na upit fanova znači li to da je trudna, dala je negativan odgovor.

View this post on Instagram

back at it again with nail bae 💅🏼

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.