KONTROVERZNO

Penzioner oženio 38 godina mlađu djevojku i tvrdi da ona nije sponzoruša, njoj ne smeta što je stariji i od njene majke

Namjeravao se kandidirati za državni senat

Avaz.ba

1.4.2019

Stiv Zielinski (Steve Zielinski 67), bivši vlasnik toples restorana, oženio se blogerkom Emili Čarman (Emily Charman 29), prenosi Mirror. 

Par se vjenčao na jugozapadu Australije prošlog mjeseca, a mladoženja ističe da se Emili nije udala za njega zbog novca. Iako je razlika među njima 38 godina, Zielinski vjeruje da to nije nikakav problem.

- Ljudi mi kažu, šta ćeš da radiš kada budeš imao 77 godina, a ona 40. Ja im kažem da ću se ponašati kao i do sada - rekao je on.


Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu s nagih tijela njihovih konobarica.

Njegova kontroverzna prošlost je ovom ovom penzioneru ubila sve nade povodom ulaska u politiku 2017. godine. Tada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima on pozira sa ženom koja je obučena kao "Playboyjeva" zečica.

Namjeravao  se kandidirati za državni senat, ali je to propalo kada je otkrivena njegova prošlost. Međutim, to nije utjecalo na njegovu ljubav sa Emili, koju je upoznao prije osam godina u jednom kafiću.


- Imao sam skoro 60 godina. Mislio sam da neće biti zainteresirani za mene, ali smo postali prijatelji pa smo polako izgradili vezu - rekao je on.

Posljednji brak ovog mogula završio se razvodom, koji je ovog penzioniranog biznismena koštao čak miliona eura. On sada dodaje da njegova nova supruga nije s njim zbog novca.

- Ona nije sponzoruša. Posljednja žena mi je uzela sav novac, tako da Emili od mene to neće dobiti. Mnogi moji drugovi su slobodni, imaju Lamborghini i Ferrari, a djevojke ih biraju jer misle da imaju novac - isitiče on.

Emili ističe da joj prija veza sa starijim muškarcem i da joj njegove godine nikada nisu smetale, iako je on stariji od njene majke.

Osim toga što gradi karijeru na Instagramu, Emili je i lični trener i vodi blog o veganstvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.