JET SET

Geri napokon odgovorila na glasine o lezbijskom odnosu s Mel Bi

Ovo nije nešto što će ona lako zaboraviti - rekao je izvor

Mel Bi i Geri Halivel. Screenshot

Avaz.ba

1.4.2019

Nakon što je bivša "Spajsica" Mel Bi (Mel B) u televizijskom intervjuu izjavila da je imala spolne odnose sa svojom kolegicom iz benda Geri Halivel (Halliwell), svjetski mediji su se odmah raspisali o njihovoj navodnoj aferi, a Geri je za to vrijeme mudro šutjela.

No, čini se da joj je napokon prekipjelo, pa je za Daily Mail otkrila što misli o tome.  

- Jako me razočaralo što sam ponovo morala čitati o ovakvim glasinama i to baš na Majčin dan. Volim sve "Spice Girls". Voljela bih da svi moji fanovi znaju da stvari o kojima se pisalo u posljednje vrijeme nisu istinite i da su te glasine jako povrijedile moju porodicu. Ne mogu dočekati da vidim cure i fanove na turneji, a to će biti prilika da se dobro zabavimo i stvorimo nove uspomene - stoji u izjavi. 

Ova je izjava objavljena nakon što su se britanski mediji raspisali o tvrdnjama da Geri i Mel nisu imale samo seks na jednu noć, već da su navodno bile u dužoj vezi.

Bila je to požuda na prvi pogled. Dogodilo se kad su osnovane "Spice Girls" i njihova je veza trajala najmanje 12 mjeseci - rekao je izvor za Daily Mail.  

Mel je tokom gostovanja u emisiji Pirsa Morgana (Piersa) rekla da je spavala s Geri, a iako je navodno, odmah nakon emisije nazvala bivšu kolegicu da joj se ispriča, čini se da joj ova to nije lako oprostila, jer se u medijima sve češće piše da Geri ignorira Mel Bi.

Morat će se jako potruditi da bi izgladila stvari s Geri. Ovo nije nešto što će ona lako zaboraviti - rekao je izvor blizak Geri za The Sun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.