JEDNOM LJEPOTICA - UVIJEK LJEPOTICA

''Viktorijina anđelica'' i nakon silaska s modne piste mami uzdahe

Ipak, mnogi kritiziraju njen izgled kože lica i zaključili su da su godine nošenja teške šminke zbog posla učinile svoje

Avaz.ba

2.4.2019

Alesandra Ambrosio - Avaz
Alesandra Ambrosio - Avaz
Alesandra Ambrosio - Avaz
Alesandra Ambrosio - Avaz
Alesandra Ambrosio - Avaz
+7

Alesandra Ambrosio (Alessandra) prije dvije godine posljednji put prošetala je modnom pistom u okviru revije popularnog brenda donjeg rublja "Victoria's Secret". Oduvijek je slovila za jednu od najljepših i najpopularnijih ''Viktorijinih anđelica'', iako je to razdoblje za nju bilo vrlo stresno.

Ambrosio ima dvoje djece, a nakon rođenja kćeri za tri mjeseca je morala vratiti prvobitnu figuru tijela. Zbog toga je dnevno unosila samo 1.200 kalorija i opet se brinula da neće dobro izgledati.

Ova penzonisana manekenka danas vrijeme provodi s dečkom Nikolom Odijem (Nicolo Oddi) i djecom, a tijelo ne zapostavlja. Njen isklesani stomak mami uzdahe i danas, kako muškog tako i ženskog roda. Ipak, mnogi kritiziraju njen izgled kože lica i zaključili su da su godine nošenja teške šminke zbog posla učinile svoje.  

Ambrosio inače nikada ne preskače doručak. Najčešće jede avokado uz svježe cijeđen sok od naranče i šoljicu kafe ili jaja pržena na kokosovom ulju. Voli tjesteninu, salate, supe, ribu i meso, a na njenom stolu su neizostavni i smoothieji. Omiljen joj je onaj spremljen od kelja, krastavaca, đumbira, limuna i jabuka. Za užinu odabire bademe, komad voća ili chia sjemenke.

Alesandra Ambrosio. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.